Rólunk

Cégünk 2011-ben alakult, mint használt ipari gépek kereskedelmével foglalkozó vállalkozás és 2016 elejétől kezdődően kezdtük el a forgácsoló tevékenységünket Székesfehérvárott egy modern, új építésű ipari környezetben, ahol korszerű gépparkkal és fiatal, nagyon szorgalmas és precíz csapatunkkal vállalunk egyedi kis-, közepes vagy akár nagy szériás fémipari forgácsoló munkákat.

Telephelyünk közvetlenül az M7 autópálya mellett található, mindemellett Székesfehérvár területileg közelebb esik az ország különböző pontjához, ami szállítás szempontjából előnyös lehet. Továbbá nagy előnyünk a versenytársakhoz képest, hogy cégünk másik fő tevékenységi köre közé tartozik még a szerszámgép, forgácsolószerszám és kiegészítők kereskedelme. Ebből kifolyólag egy esetleges kapacitásbővítést rendkívül rövid idő alatt tudunk megvalósítani, valamint a kedvező beszerzési idő és költség tekintetében optimális árakon tudjuk elvégezni a fémmegmunkálást.

Számos hazai és külföldi partnerünk van a piacon, akiknek forgácsolt alkatrészeket szállítunk és biztosan kijelenthetjük, hogy nagy megelégedéssel növelik gyártási igényüket irányunkban. A legyártott termékek mellett számos perifériális technológiai feladatokat is elvállalunk együttműködő partnereink közreműködésével, mint például felületkezelés, barnítás, hőkezelés, homokfúvatás stb.

Rövidtávú céljaink között szerepel többek között a mérési kapacitásunk fejlesztése, minőségbiztosítási rendszer bevezetése, a dolgozói létszám növelése, illetve más, a forgácsoláshoz köthető technológiák elindítása is. Nem titkolt célunk a régió vezető alkatrészgyártó cégévé nőni.

Örömmel üdvözöljük Önt is leendő ügyfeleink között.